ଧାପ
- ଲିଡ୍ ଖୋଲନ୍ତୁ, Edit କ୍ଲିକ୍ କରି Assigned to ବାଛନ୍ତୁ। ଦାୟିତ୍ୱରେ ଥିବା ବ୍ୟକ୍ତି ସେହି ଲିଡର ଫଲୋ-ଅପ୍ ରିମାଇଣ୍ଡର୍ ପାଆନ୍ତି।
- ନୂଆ ଲିଡ୍ ନିଜେ ବାଣ୍ଟିବାକୁ Leads Dashboardରେ ଗିଅର୍ ଖୋଲନ୍ତୁ, Auto-assign new leads ଟିକ୍ କରି ସେଭ୍ କରନ୍ତୁ। ପ୍ରତି ନୂଆ ଲିଡ୍ ପାଳି ଅନୁସାରେ ପରବର୍ତ୍ତୀ ବ୍ୟକ୍ତିଙ୍କୁ ଯାଏ।
- ଷ୍ଟାଫ୍ କେବଳ ତାଙ୍କୁ ଦିଆଯାଇଥିବା ଲିଡ୍ ଦେଖନ୍ତି, ସହ ସେମାନେ ଯୋଡ଼ିଥିବା ଓ ଏଯାଏଁ କାହାରି ନାମରେ ନଥିବା ଲିଡ୍, ଯଦି ତାଙ୍କ ରୋଲରେ Everyone's Leads ନାହିଁ।
- ଷ୍ଟାଫ୍ ରୋଲ୍ ଓ ଅନୁମତିରେ Everyone's Leads ଦିଅନ୍ତୁ ବା ହଟାନ୍ତୁ, Leads & Follow-ups ପାଖରେ।
ଜାଣିବା ଭଲ
ବ୍ୟବସାୟର ମାଲିକ ସବୁବେଳେ ସବୁ ଲିଡ୍ ଦେଖନ୍ତି।
Leadsରେ, କାହା ପାଖରେ କ'ଣ ଅଛି ଦେଖିବାକୁ ଜଣେ ବ୍ୟକ୍ତି ବା Unassigned ବାଛନ୍ତୁ (Anyone's ତଳେ)। (cannot work leads) ଏପରି ଜଣଙ୍କୁ ଚିହ୍ନାଏ ଯାହା ପାଖରେ ଏବେ ବି ଲିଡ୍ ଅଛି: ତାଙ୍କ ରିମାଇଣ୍ଡର୍ ଓ ଆଲର୍ଟ ଆପଣଙ୍କ ପାଖକୁ ଆସେ, ତେଣୁ ସେହି ଲିଡ୍ ଅନ୍ୟକୁ ଦିଅନ୍ତୁ।
କେବଳ Leads ଖୋଲିପାରୁଥିବା ଲୋକ ଲିଡ୍ ପାଆନ୍ତି: ମାଲିକ, ଓ Leads & Follow-ups ଦିଆଯାଇଥିବା ଷ୍ଟାଫ୍ (ରୋଲରେ ବା କେବଳ ତାଙ୍କ ପାଇଁ)। ଅନଲାଇନ୍ ଦୋକାନର ଗ୍ରାହକ ଓ ସୋସାଇଟିର ବାସିନ୍ଦାଙ୍କ ନାମ ଏଠାରେ କେବେ ଆସେ ନାହିଁ।